• Sign-line-frame-ondemant
Home / Viittaus Merkkejä / Isku linja

Isku linja

 

Kaareva muotoja, yhteensä puute teräviä kulmia ja kolmiulotteinen viestejä tehdä BLOW Indoor merkit todella ainutlaatuinen. Blow antaa vaikutelman, että seinät itse kommunikoida. Nämä luovat Wayfinding merkkejä on ohut profiili, lähes coplanar seinään, turpoaa kaapata huomiota ja opastaa paikoissa et tiedä.

Blow modulaarinen järjestelmä mahdollistaa ääretön määrä kokoonpanoissa. Kääntyvä kytkin, nuoli voidaan kääntää mihin tahansa suuntaan tehdä BLOW poikkeuksellisen monipuolinen. Nämä sisätiloissa suunta merkit ovat täydellinen osoittaa museossa, kuten lento kentän Wayfinding opas teet, WC merkkejä tai sisätiloissa merkkejä missä haluat.

Wall, ikkuna, lippu, roikkuu ja irrallinen versiot ovat saatavilla.

 

Isku on ihanteellinen ratkaisu ohjata, selittää ja ohjeistetaan, päätarkoitus Wayfinding Signage.

Se on valmistettu värillisestä polykarbonaatista. Tausta värit ovat valkoisia ja antrasiitti harmaa, värit tekstin ja pictorials eivät ole satunnaisia, ne on valittu huolella, jotta viesti erittäin näkyvä ja luettavissa, kuten havainnot tuoreen tutkimuksen ovat osoittaneet. Viesti muutos järjestelmä voidaan lisätä 14 cm paikka ja liittyy nuoli ja ulompi rengas. Viesti on 10 cm leveä ja 1 mm paksu. Pakka uksen mukana toimitetaan arkki A4-paperia valmiina leikkaamaan.