• Sign-line-frame-ondemant
Home / Viestintä Merkkejä / Classic-Line

Classic-Line

 

Perinteiset ratkaisut-vaihto, graafinen, Mobileflex, Infopole, Expoflex, Frameflex, Coridale Plus, Flexbook.

 

Vaihto rivi

 

Exchange Line mahdollistaa tehokkaan ja joustavan viestinnän sen monipuolisen rakenteen ansiosta, jossa on muutamia tehokkaita peruselementtejä, jotka voidaan yhdistää monin eri tavoin asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Graafinen linja

 

Graafinen linja on sarja mukautettuja krylaatin paneelit välittää käyttäjän omia kuvia, tuote merkkejä ja viestejä. Graafinen ohut toiminnallinen muotoilu tekee siitä poikkeuksellisen monipuolinen ja räätälöityjä.

 

Viestin vaihto

 

Sivu leikkeet helpottavat avaamista ja hermeettisen tiivisteen.

Nosta vain graafista magneetti kehystä ja vaihda ilmoitus – avaa, poista, lisää.

 

 

Mobileflex (matka)

Mobileflexin avulla viestit voidaan välittää täsmälleen halutulla tavalla. Risiinipyörät antavat sille vertaansa vailla joustavuutta, korosti esite haltijat ja säädettävät valot rinnalla perinteisempään vaihto-tai graafinen paneelit.

Mobileflex käsittää modulaariset elementit, joko Kiinteät tai pyörät, jotka mahdollistavat useita asetteluja ja helpon muodon muutoksen näyttö alueilla.

 

 

Infopole (info)

 

Infopole on korvaamaton voima vara viestintään ja näyttämiseen, joka sopii mihin tahansa sen tyylikkään ja toiminnallisen muotoilun ansiosta.

Ohut vapaasti seisova tai seinälle asennettu järjestelmä voidaan rikastuttaa valikoima erilaisia elementtejä.


 

Näyttö paneelit eri muodoissa, yhdistettynä strategisiin valon lähteiden korostaa viestin, ovat yksi lukuisista kokoonpanoissa mahdollista Infopole.

 

 

Ja expoflex

 

 

Expoflex täydellisesti kehyksiä eri näytön elementtejä parantaa näkyvyyttä. Siinä on tyylikäs lattia teline ja runko, joka sisältää näyttö paneelit ja esitteen haltijat, mikä mahdollistaa tehokkaan viestinnän hallinnan missä tahansa osassa huonetta.

 

Ja frameflex

 

Lisäämällä uusia voima kuvia ja viestejä, vaikuttamatta niiden esittäminen-tämä on ainoa tarkoitus FRAMEFLEX. Rungon olennainen muotoilu voi sopia tahansa arkkitehtoninen tyyli tai asetus, ja se on nopea ja helppo vaihtaa viestiä.

 

Cordiale Plus

 

Cordiale Plus sisältää kääntö jalustan, jolla voi olla ilmoituksia ja lehtisiä. Korvaamaton työkalu tyylikkään materiaalin jakeluun. Sijoitettu näyttö alueiden ja julkisten odotus huoneiden sisälle, CORDIALE PLUS herättää huomiota itseensä, antaa tietoa ja annostelee lehdykät hyvässä järjestyksessä.

 

Flexbook-kirja

 

Flexbook on raivo ajaksi ilmaista avara muodostaminen asia. Elegantti ja ammatillinen, se omistaa paljon tietoa, jota voidaan kuulla kirjan muodossa, ja levyt ovat nopeita ja helppoja muuttaa. Seinään kiinnitettyjä Flexbook-versioita voidaan käyttää, kun käytettävissä on rajallinen määrä tilaa. Paneelien määrää voidaan muuttaa, jolloin järjestelmä on erittäin monipuolinen.