• Sign-line-frame-ondemant
Home / LED Julkisivu Kirjeet Ratkaisut / LED Channel Light kirjaimet Facade ja yrityksen koti paikka

LED Channel Light kirjaimet Facade ja yrityksen koti paikka

LED Channel valo logo nimi kirjaimet julkisivu ja yrityksen koti paikka.

Ole pitkän matkan näkyvän!

ETUVALAISTUT kirjaimet (P5)

Yleisimmin käytetty tyyppi Letter Signage mainonnan sovellus-on edessä valaistu. Mukaan vaatimus koriste luun hyvä visuaalinen vaikutelma, LED kirjaimet ovat alumiinia, ruostumatonta terästä, ja erityinen luminanssi akryyli kuin Kotelon materiaali, joka on kevyt, sileä, ruosteenmukainen ja se voidaan mukautetun maalattu tahansa väri Valmis. Se on joustava Repsol Glass akryyli arkki pintaan ja myös voidaan soveltaa 3M läpikuultava graafinen elokuva akryyli arkin pintaan eri väritys, jotta voidaan vastata kaikenlaisiin asiakkaiden tarpeisiin. Tärkeintä on hyväksyä LED-valaistuksen lähde saavuttaa täydellinen valaistus, joka voi omistaa pitkä käyttöikä ja alhainen virran kulutus toteuttaa ympäristön suojelua.

Materiaali Kirjeen paksuus Minimi korkeus Maksimi korkeus
Alumiini, ruostumaton teräs 40-150 mm 150 mm 5 metrin pää
Crystal 20-30 mm 70 mm 600 mm

BACK-LIT & HALO LIT valo kirjaimet (P6)

Tausta valo kirje – vahva stereoskooppinen tunne vaikutus houkutella enemmän kansojen huomiota. LED kirjaimet on valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja erityinen luminanssi akryyli kuin Kotelon materiaali ja etupaneeli, joka on kevyt, sileä, ruosteinen ja se voidaan mukautetun maalattu mitään väriä loppuun. Takapaneelissa on joustava Repsol Glass akryyli arkki eri valaistuksen värit, jotta voidaan vastata kaikenlaisiin asiakkaiden tarpeisiin. Sen ainutlaatuinen vaikutus, valo ylös kirjaimet asennetaan seinään sopivalla etäisyydellä käyttämällä ruuveja tai L muoto suluissa saavuttaa paremman visuaalisen vaikutelman. Tärkeintä on hyväksyä LED-valaistuksen lähde saavuttaa täydellinen valaistus, joka voi omistaa pitkä käyttöikä ja alhainen virran kulutus toteuttaa ympäristön suojelua.

Materiaali Kirjeen paksuus Minimi korkeus Maksimi korkeus
Alumiini, ruostumaton teräs 60-150 mm 150 mm 5 metrin pää
Crystal 20-30 mm 70 mm 60 mm

EDESSÄ & taustavalaistu valo kirjaimet (P 7)

Käänteinen kanava kirjeen allekirjoitettu tai LED Signage edessä & taustavalaistu kanava kirjaimet-sisältää paitsi värikäs valaistus, mutta myös korkea luminanssi yhdistelmä edessä & taustavalaistu valaistus tyyli. Akryyli kirjaimet on valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja erityinen luminanssi akryyli kuin Kotelon materiaali ja etupaneeli, joka on kevyt, sileä, ruoste ja se voidaan mukautetun maalattu mitään väriä loppuun. Takapaneelissa on joustava Repsol Glass akryyli arkki pinta-ja takapaneelissa eri valaistuksen värit, jotta voidaan vastata kaikenlaisiin asiakkaiden tarpeisiin. Voit käyttää sitä aakkoset valo kirjaimet-erikseen, tai luoda yksiosainen koostumus. Tärkeintä on hyväksyä LED-valaistuksen lähde saavuttaa täydellinen valaistus, joka voi omistaa pitkä käyttöikä ja alhainen virran kulutus toteuttaa ympäristön suojelua.

Materiaali Kirjeen paksuus Minimi korkeus Maksimi korkeus
Crystal noin 30 mm 100 mm 600 mm

PUOLI puoli & taustavalaistu valo kirjaimet (P 8)

Opas teet puoli puolella ja taustavalaistu kanava kirjaimet lasketaan luova & tuoreita merkkejä, mikä vahvistaa kirkkautta taustavalaistu valaistus alue ja tuovat enemmän odottamattomia vaikutuksia. Materiaali puoli puoli voidaan tehdä alumiinia, ruostumatonta terästä, ja erityinen luminanssi akryyli, kuten Kotelon materiaali, joka on kevyt, sileä, ruoste ja se voidaan mukautetun maalattu tahansa värin viimeistely. Toinen puoli merkki antaa erityistä luminanssi akryyli valaistus. Yhdistelmä puoli-puolella ja back-lit vaikutus on täydellinen vaihto ehto syttyy kirjaimet tyydyttää kaikenlaisia asiakkaita tarvitaan. Tärkeintä on hyväksyä LED-valaistuksen lähde saavuttaa täydellinen valaistus, joka voi omistaa pitkä käyttöikä ja alhainen virran kulutus toteuttaa ympäristön suojelua.

Materiaali Kirjeen paksuus Minimi korkeus Maksimi korkeus
Alumiini, ruostumaton teräs 10-30 mm 40-70 mm 50 mm

REUNA VALAISTUT KIRJAIMET (P 8)

LED Signage of Edge-lit kanava kirjaimet on ainutlaatuista menetelmää hyödyntämään puolella valaistuksen saavuttaa erilainen vaikutus läpinäkyvä kristalli paneeli ympäröi rajan Neon kirjaimia. Kotelo materiaali on hyväksytty erityisellä luminanssi akryyli valaistus. Tärkeintä on hyväksyä LED-valaistuksen lähde saavuttaa täydellinen valaistus, joka voi omistaa pitkä käyttöikä ja alhainen virran kulutus toteuttaa ympäristön suojelua.

EDESSÄ & SIVUTTAINEN valo kirjaimet (P 9)

LED Signage edessä ja puoli-valaistu kanava kirjaimet on uusin opas teet tuote, joka on erityinen luminanssi akryyli materiaali toteuttaa korkea kirkkaus valaistus vaikutus. Ja edessä voi olla joustava akryyli arkki pintaan ja voidaan soveltaa myös 3M läpikuultava graafinen elokuva akryyli arkin pintaan eri väritys, jotta voidaan vastata kaikenlaisia asiakkaita tarvitaan. Tärkeintä on hyväksyä LED-valaistuksen lähde saavuttaa täydellinen valaistus, joka voi omistaa pitkä käyttöikä ja alhainen virran kulutus toteuttaa ympäristön suojelua.

SIVUTTAINEN VALO KIRJAIMET (P 9)

LED Signage Side-lit kanava kirjaimet on kehitetty ainutlaatuista tekniikkaa erityistä luminanssi akryyli tulla totta puolella luminanssi vaikutus. Nämä LED allekirjoittaa kirjaimet ovat suosituimpia valaistus tyylin mukaan sen tyylikäs vaikutus. LED opas teet on valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä, ja erityinen luminanssi akryyli kuin Kotelon materiaali ja takapaneelissa, joka on kevyt, sileä, ruosteinen ja voidaan mukautetun maalattu mitään väriä loppuun. Materiaali on joustava Repsol Glass akryyli arkki eri valaistuksen värit vastaamaan kaikenlaisia asiakkaiden tarpeisiin. Tärkeintä on, että hyväksymme LED valaistus lähteistä saavuttaa täydellinen valaistus, joka on pitkä käyttöikä ja alhainen virran kulutus toteuttaa ympäristön suojelua.

MULTI-LAYER LED SIGNAGE (P 10)

Combo useita etuvalaistu opas teet on rakennettu eri tasoilla eri kaltevuus, jotta voidaan luoda erityisiä 3D-tehosteita.