• Sign-line-frame-ondemant
Home / LED Projektorit / Ulkona Image logo projektorit

Ulkona Image logo projektorit

Uusi PHI 85 ulkona projektori on tehokkain kuva projektori 8-21 M markkinoilla.

Lisäksi se on tehokkain ulkona järjestelmä ja sen 80 wattia, ilmajäähdytteinen.

Suuritehoinen LED tarjoaa tinkimättömän kirkkauden, joka takaa Lois tavan ja terävän heijastuksen lähes kaikissa tilanteissa.

PHI 85 ulkona on optimaalinen ratkaisu, kun ulkonevat värillisiä tai tummia pintoja, tai kun värikkäitä taide teoksia on näytettävä.

Projektori sopii kosteaan sisustukseen tai ympärivuotisen ulkokäyttöön. Maksimi heijastus etäisyys on 8 m normaalissa huone valaistuksessa ja 21 m hämärässä ja yöllä.

Suositeltava käyttö:

Ennusteet julkisivut tai arkkitehtonisia elementtejä, viestejä jalka käytävät. Myös kasvillisuutta ja puistoja voidaan käyttää projektio näytöksi. Projektio motiivi (gobo) voidaan muuttaa ilman työkaluja.

PHI 85 ulkona Hopea €1 810,00
PHI 85 ulkona Musta €1 810,00
PHI 85 ulkona Valkoinen €1 810,00

Mitat:

Takuu:

2 vuoden takuu paitsi valaisimet ja öljy-vaikutus-kalvot, kalvot ja folio materiaalit
5 vuotta takuu Glass gobos vain, jos käytetään OnDemant Ltd tuotteet

Sana “gobo” käytetään maailman valon ja valaistuksen tarkoittavan muotoinen malli, joka pidetään edessä valon lähde muodostaa tietyn kuvan valo keilan. Alku perä sana ei ole todistettu, mutta jotkut lähteet lainata sitä mahdollisesti on lyhenne sanoista “graafinen optinen sähkö katkos”.

Viitteet: IKEA (Indoor)

OUTDOOR PROJEKTIO 5260

Outdoor Projection 5260 on tehokas vala isin integroida kuvioita, kuvioita ja grafiikkaa ulkona valaistus malleja. Vala isin voidaan käyttää kirkas ja dynaaminen logo projektio sekä tarkkuus kehystys.

Kehittyneen LED-tekniikan avulla se tarjoaa erinomaista energia tehokkuutta, kompaktia kokoa ja rajattomasti luovia mahdollisuuksia.

Etäisyys 4-8-12-16-20 m

Ulkopuolinen projektio 500 MG
Kapea linssi (12 °)

Tasainen kenttä, suurikontrastinen kuva projektio. Täysin weatherized häiriöttömän käytön kanssa minimaalinen huolto ulkona laitoksissa. Täynnä ominaisuuksia, jolloin valtava luovuus perustaa jännittäviä valaistus vaikutuksia

T E C H N I C A L S P E C I F I C A T I O N S

Jopa 6100 lumenia, 4 keila kulmaa, kapeasta leveään

Tehokas lähietäisyydeltä ja pitkän kantaman projectionFlat-kenttä, suurikontrastinen kuva projektio perustuu suuritehoiset LED engine4 kerrokset monipuolisia dynaamisia tehosteita (värit, gobo projektio, gobo animaatio, prismat/Frost)

Terävät kuva Projektionrugged IP66-mitoitettu kotelo

Minimaalinen kunnossapito – alhaiset kokonaiskustannukset

Pituus: 415 mm
Leveys: 293 mm
Korkeus: 444 mm
Paino: 15 kg

Kaikkiin kuuluu asennus

Hinta: 3,990 euroa, Ex Works.