• Sign-line-frame-ondemant
Home / LCD Näyttö Ratkaisut / Hyllyt Gondola LCD Add-soitin

Hyllyt Gondola LCD Add-soitin

Mini LCD-näyttö mahdollistaa mainosten kierto on lähin tapa asiakkaalle. Mainos Näytteemme ovat saatavilla kahdessa mallissa, jotka ovat samoja toimintoja & suunnittelussa. Ero niiden välillä on meidän AD704-1 malli on korkeampi resoluutio 800 x 480, joka voi näyttää kuvia & videoita rikkaampi väri selvemmin. Molemmat mallit ovat laajalti käytössä supermarket hylly, DIY kauppoja, ketjun myymälöissä ja niin edelleen edistää tuotteiden.

 

AD703-1-& AD704-1-malleissa on seuraavat keskeiset toiminnot:

  • Automaattinen toisto toiminto: kun virta on päällä, soitin toistaa automaattisesti & uusinta silmukan.
  • Ajastin toiminto: soitin voi kytkeä päälle/pois, kun olet läsnä joka päivä. Manuaalista käyttöä ei tarvita.
  • USB auto Upgrade: voit päivittää soittimen sisällön yksinkertaisesti asettamalla USB-aseman. Ei kaivata jotta ajaa rikki-lta muisti karstata eli kytkeytyä jotta PC.  Tämä toiminto säästää paljon työtaakkaa & aikaa uuden sisällön muuttamiseen.
  • IR-anturi: pelaaja alkaisi pelata, kun se havaitsee katsojan. Kun yksi lähtee, pelaaja jatkaa pelaamista jonkin aikaa ja sitten lopettaa. Tämä toiminto voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Ja se säästää virtaa.
  • Varkauden esto laite: meidän kortin suojus & kaapeli lukko voi tehokkaasti estää muisti kortille & koko pelaajan varastamisesta julkisella paikalla.

 

AD-PELAAJA 703-1

 

 

 

 

AD-PELAAJA 704-1