• Sign-line-frame-ondemant
Home / Jononhallinta Ja Odotuslinja / Sisäänvedettävä jono vyö

Sisäänvedettävä jono vyö

New Tendiflex Sport

tendiflex sport tendiflex sport tendiflex sport

TENDIFLEX SPORT, meidän “paras myyjä” lento kenttä ympäristöissä, saatavana eri versioita (vakiona, magneettinen pohja, pyörät, Dual Band)

TENDIFLEX OUTDOOR muovi pohjalla

TENDIFLEX SPHERE ja X-STREAM virkaa yksinomainen suunnittelu Flex ja monia mahdollisuuksia räätälöintiä.

Lisäksi voimme täydentää tuote valikoimaa TENDIFLEX JÄYKKIEN TANKOJEN ja lasi osioiden avulla.

Huomaa, että roikkuu järjestelmä meidän postitse, nauhan pää, on yhteensopiva suurin osa virkaa tosiasiallisesti saatavilla markkinoilla, jos lento asemilla on jo käytössä muita merkkejä virkaa, lisäksi meidän virkaa voi olla saatavilla sekä vöillä on 2, 30 m ja 3, 30 M.

Uudet tulevaisuuden trendit; Tendflix, X-Stream & Tendflix pallo.

Tendflix X-Stream
Urheilullinen muotoilu yhdistettynä loputtomiin personointi mahdollisuuksiin tekee näistä kannettavista viesteistä uuden trendi-setterin. X-Stream on kehittynyt jonon hallinnan este, joka on suunniteltu vastaamaan jatkuvasti muuttuvien markkinoiden tarpeita. Se yhdistää yhteen tuotteeseen opastus merkin ja tilan hallinta toiminnot yhdistetään yhdeksi esteeksi.

Sovelluksia

Tendflix pallo
Sisäänvedettävä jono jalusta on upouusi design elementti tilan hallintaa. 3D pallo ihanne tapauksessa yhdistyvät ohut linjat rakenteen, mikä mahdollistaa luoda uuden käsitteen Tendflix Sphere. Useita väri vaihtoehtoja runko ja rengas ovat saatavilla. Kuula tarvikkeet vakiona innovatiivisella magneetti lukitus järjestelmällä ja hitaalla jarrutuksella.

Sovelluksia